вторник, 29 марта 2016 г.

                                         Волонтерські загони,як промінці світла і добра,
                                                                       Яких чекають, яким раді і 
                                                          дуже — дуже вдячні за допомогу!                                                                       Добро — воно настільки багатостороннє, а історія діяльності настільки багата традиціями, що кожен рух, кожен крок, кожний вчинок , здійснений заради добра , має своє визначення , свою назву.
  Але, як би ми не називали себе — благодійниками, меценатами, спонсорами, волонтерами — ми всі робимо добро та вселяємо надію людям, ми всі заявляємо світові про найцінніше — милосердя.
    У нас школа невелика, і має не так багато можливостей, але головне більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрі та на гарних вчинках. Тому ми не просто говоримо про добро та чекаємо його від інших.! Ми реально діємо!
Навчальний рік розпочався благодійною допомогою учням сімей СЖО « Збери портфель до школи». Діти отримали канцелярські товари.
   Багато років поспіль в приміщенні школи відбувається благодійна акція « Солодкий ярмарок» при участі учнів та їхніх  батьків . Всі із задоволенням куштували смачні вироби, а на отримані кошти від продажу ( а це 2 тис. 535 грн.) було придбано одяг, взуття, ліки для учнів пільгових категорій, деяким дітям було надане безкоштовне харчування.
     В житті багато залежить від нас. Лише в казках жива вода змиває рани і каліцтво, даруючи людині силу, молодість, здоров»я. А ми не маємо живої води з її чудодійними властивостями. Але ми просто захищали від розпачу, від гірких думок і болю.
    Були зібрані кошти на лікування учениці нашої школи. Небайдужими були не тільки батьки, педагоги ту учні, але велику фінансову підтримку  надали підприємства нашого міста. Також були зібрані кошти на лікування учня нашої школи, який потребува невідкладного хірургічного втручання.
    За ініціативою волонтерського руху наша школа взяла участь у Всеукраїнській акції «Серце до серця». Було зібрано 528 грн. На придбання медичного обладнання для дитячих лікувальних закладів.

     Милосердя й доброта — як два крила, на яких тримається людство. Тому сьогодні ми хочемо започаткувати традицію у проведенні щорічної благодійної акції «Творчий ярмарок». З благороднимисерцем, відповідально ми підійшли до цьго заходу. І сподіваємося, що ми запропонуємо свлю невелику, але щиру допомогу учням, які її потребують!

Комментариев нет:

Отправить комментарий